pon 11 Jul 2022 10:07 jelko

Obvestilo o poletni šoli in pouku programiranja v naslednjem šolskem letu pri ZRI

Pri Zavodu za računalniško izobraževanje Ljubljana je prva izmena Poletne šole programiranja že končana, in se intenzivno pripravljamo za drugo izmeno od 22. do 26. svgusta.

Vpis v pouk programiranja v naslednjem šolskem letu pri Zavodu za računalniško izobraževanja Ljubljana že poteka.

Razpis poteka do zasedbe delovnih mest in je bjavljen na naslovu: http://www.zri.si/Mladina/index.html in http://www.zri.si/Mladina/prijavnica.html

Morebitni novi interesenti si razpis poglejte takoj in si pravočasno zagotovite mesto v preizkusnih uricah, ki bodo v mesecu septembru.

Vse dodatne informacije so na voljo na info.zri@zri.si

Prosimo, če obvestilo posredujete tudi takim znancem ali prijateljem, ki bi jim ta informacija koristila.

ned 29 Maj 2022 15:05 jelko

Zaključek šolskega leta 2021/2022 pri ZRI

Pri zavodu za računalniško izobraževanje Ljubljana so nekatere skupine že zaključile s poukom, v začetku junija pa bodo zaključile s poukom še preostale skupine.

Vpis k pouku programiranja za naslednje šolko leto je že možen. Morebitni kandidati naj se najavijo čim prej in si zagotovijo mesto v ustrezni skupini.

sre 01 Sep 2021 09:09 jelko

Rezultati mednarodnih tekmovanj

Zaradi ukrepov povezanih s širjenjem koronavirusa so v letu 2021 vsa mednarodna tekmovanja prestavljena v virtualno okolje in so bila izvedena v drugih terminih, kot je bilo sprva načrtovano.

Benjamin je zmagal na Baklanski olimpiadi iz informatike

Od 24 do 29. novembra 2021 je bila v organizaciji Bolgarije Balkanska olimpiada, kjer je bil med vsemi predstavniki sodelujočih držav najboljši Benjamin Bajd. Kot nam je znano je to najboljši rezultat slovenskih mladih tekmovalcev na mednarodnih tekmovanjih. Vsi mu iskreno čestitamo za ta rezultat.

Druga medanarodna tekmovanja v lepu 2021

Mednarodna dekliška olimpiada

Letos je bila prvič izvedena evropska dekliška olimpiada za močnim zastopstvom gostujočih držav. Slovenijo so zastopale naše učenke Nadezhda, Ella in Lara, ki so dosegle solidne uvrstitve.

Mednarodna olimpiada (IOI)

Slovenska ekipa Benjamin, Matija, Domen in Lan, je bila letos zelo uspešna. Benjamin in Matija sta prejela srebrni, Domen pa bronasto odličje. Za ta uspeh vsem iskreno čestitamo, še posebej pa Benjaminu za zelo visoko število osvojenih točk.

Evropska juniorska olimpiada (EJOI)

Zadnje dni avgusta, se je 6 naših učenk in učencev (Hana, Peter, Enej, Julijan, Nejc in Andraž) udeležilo razširjenega evropskega tekmovanja za tekmovalce do 15 let starosti. Vsi tekmovalci so prejeli točke na tem zelo zahtevnem tekmovanju in jim zato iz srca čestitamo.

Sedaj se vsi, ki so se uvrstili v ekipe Slovenije, pripravljajo še za dve mednarodni tekmovanji v septembru.

pet 28 Jan 2011 22:01 zigaham

Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo teh strani, potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.