sre 01 Sep 2021 09:09 jelko

Vpis za šolsko leto 2021/2022 pri Zavodu za računalniško izobraževanje Ljubljana (ZRI)

Vpis Mladinske šole računalništva za šolsko leto 2021/2022 pri ZRI je v polnem teku. Večina dosedanjih učencev, ki bodo nadaljevali pouk, je že oddala prijavnice. Preostale prosimo, da nam jih pošljejo čim prej, da jim lahko zagotovimo mesto v želeni skupini.

Nove kandidate za vpis v šolskem letu 2021/2022 vabimo, da se nam po elektronski pošti čim prej javijo ali pošljejo izpolnjeno prijavnico, da jim v mesecu septembru lahko omogočimo uvajalne ure pred začetkom rednega pouka.

sre 01 Sep 2021 09:09 jelko

Rezultati mednarodnih tekmovanj

Zaradi ukrepov povezanih s širjenjem koronavirusa so v letu 2021 vsa mednarodna tekmovanja prestavljena v virtualno okolje v drugih terminih, kot je bilo sprva načrtovano. Zaključeni sta že dve tekmovanji.

Mednarodna dekliška olimpiada

Letos je bila prvič izvedena evropska dekliška olimpiada za močnim zastopstvom gostujočih držav. Slovenijo so zastopale naše učenke Nadezhda, Ella in Lara, ki so dosegle solidne uvrstitve.

Mednarodna olimpiada (IOI)

Slovenska ekipa Benjamin, Matija, Domen in Lan, je bila letos zelo uspešna. Benjamin in Matija sta prejela srebrni, Domen pa bronasto odličje. Za ta uspeh vsem iskreno čestitamo, še posebej pa Benjaminu za zelo visoko število osvojenih točk.

Evropska juniorska olimpiada (EJOI)

Zadnje dni avgusta, se je 6 naših učenk in učencev (Hana, Peter, Enej, Julijan, Nejc in Andraž) udeležilo razširjenega evropskega tekmovanja za tekmovalce do 15 let starosti. Vsi tekmovalci so prejeli točke na tem zelo zahtevnem tekmovanju in jim zato iz srca čestitamo.

Sedaj se vsi, ki so se uvrstili v ekipe Slovenije, pripravljajo še za dve mednarodni tekmovanji v septembru.

pet 28 Jan 2011 22:01 zigaham

Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo teh strani, potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.